1. Home
  2. »Recepten 2017

Februari

Gebakken garnalen / mangosaus

Saltimbocca met kruidenrisotto

Rose de Reims

Wijn

Maart

Kippenbouillon + ananas en kervel

Lamsbout met groene kruidensaus

Warme geitenkaas en portrozijnen

Wijn

April

Koude advocadosoep

Gemarineerde kip

Churros (donuts)

Wijn

Mei

Zwezerik met artisjokkenpuree
Scholfilet "speciaal"

Pannacotta / framb. / chocol. /munt

Wijn

September 

Carpacio van Coquilles 

Kabeljauw/tomaat/basilic./Riesling
Salade met citroenaardappeltjes

Mangodessert met citroen

 

Wijn

Riesling 2015  A.Zirnhelt  D'Alsace

Oktober

Italiaanse workshop

                             Wijn
   Di San Marzano Primitivo Puglia

December (kerstdiner)

Menukaart
Carpaccio van St-Jakobsvruchten
Paddenstoelen-expresso

Spoom

Hertenbiefstukje in wildsaus, pompoenpuree en garnituur

Trifle met mascarpone, cantuccini en tropisch fruit

                     Wijn

© 2016 - 2025 Deverguldekoekenpan
Powered by JouwWeb
  • Home
  • Recepten 2021
  • Recepten 2020
  • Recepten 2019
  • Recepten 2018
  • Recepten 2017
  • Recepten 2016
  • Overige recepten
    • amuses
    • voorgerechten vis
    • voorgerechten vlees
    • tussengerechten/spoom
    • soepen
      • Aardappelsoep met mosterdroom en parmezaanse kletskopjes
    • hoofdgerechten vis
    • hoofdgerechten vlees
    • hoofdgerechten wild
    • nagerechten
  • downloadpagina
  • Programma 2021