Februari
Gebakken garnalen / mangosaus
Saltimbocca met kruidenrisotto
Rose de Reims
Wijn
Maart
Kippenbouillon + ananas en kervel
Lamsbout met groene kruidensaus
Warme geitenkaas en portrozijnen
April
Koude advocadosoep
Gemarineerde kip
Churros (donuts)
Mei
Zwezerik met artisjokkenpureeScholfilet "speciaal"
Pannacotta / framb. / chocol. /munt
September
Carpacio van Coquilles
Kabeljauw/tomaat/basilic./RieslingSalade met citroenaardappeltjes
Mangodessert met citroen
Riesling 2015 A.Zirnhelt D'Alsace
Oktober
Italiaanse workshop
Wijn Di San Marzano Primitivo Puglia
December (kerstdiner)
MenukaartCarpaccio van St-JakobsvruchtenPaddenstoelen-expresso
Spoom
Hertenbiefstukje in wildsaus, pompoenpuree en garnituur
Trifle met mascarpone, cantuccini en tropisch fruit