Warme geitenkaas met portrozijnen nagerecht 4 personen
Ingrediënten
75 g rozijnen
1 dl witte port
1 zakje vanillesuiker
(versgemalen) zwarte peper
mespunt kruidnagelpoeder
4 sneetjes witbrood
1 zakje walnoten
1 pakje geitenkaas (bijv. Bettine
Blanc)
Keukenspullen
uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm
Bereiden
- n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren.
Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min.
verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op
smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.
- In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes
uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes
snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30
seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen.
Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.