Warme geitenkaas met portrozijnen nagerecht 4 personen        

 

Ingrediënten

75 g rozijnen

1 dl witte port

1 zakje vanillesuiker

(versgemalen) zwarte peper

mespunt kruidnagelpoeder

4 sneetjes witbrood

1 zakje walnoten

1 pakje geitenkaas (bijv. Bettine

Blanc)

Keukenspullen

uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm

 

Bereiden

  1. n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren.

Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min.

verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op

smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.

  1. In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes

uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes

snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30

seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen.

Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.